Knallrød Komatsu 865 med Bruks Flishogger er på plass.

17. juli ble den helt nye Komatsu 865 med BRUKS Mobile Chipper 806 Flishogger levert på Rudshøgda fra vårt naboland Sverige. Roar og sjåfør Hallvar var oppover i Arbrå tidligere i Juli for å se på maskinen og teste den ut. Vi vil fortsette å satse på Bio og flishogging, og ser på dette som en veldig god invistering med splitter nytt utstyr, som er klar for mange nye oppdrag som venter. Både sjef og sjåfør var veldig fornøyd med ny maskin som er levert gjennom Komatsu Forest AS på Stange og BRUKS i Sverige.

Ringsaker`n april 2015

I april 2015-utgaven av Ringsaker`n kan du lese om "30 år med suksess" i Lierhagen Skogsdrift AS. Her er det om da vi overrasket Roar med kake på jubileumsdagen hans den 22.mars, utvidelsen og generelt om hvordan det går med bedriftene. 

  • Bilde fra avisen:

    Fra venstre: Stig Roar, Ann Kristin, Vidar(verkstedmekaniker), Kåre (Sjåfør i Lierhagen Transport), Bjørn Vegard og Roar.

  • Familie og samarbeidspartnere:

    Stig Roar, Ann Kristin, Bjørn Vegard og Roar. Eier og medeiere i Lierhagen Skogsdrift AS, Lierhagen Transport AS og Lierhagen Eiendom AS.

Digital tømmerhost i Skogeierforbundets jubileumsvideo.

Les artikkelen om Bjørn Vegard Lierhagen i Lierhagen Skogsdrift AS som er med i jubileumsvideoen, der vi får et nærmere innblikk i hvordan den digitale tømmerhogsten fungerer.

http://www.gd.no/nyheter/article6469345.ece

Flytting og lasting av Komatsu 911.5 med transportbil.

Mandag morgen skulle Komatsu 911.5 på verksted på Komatsu Forestry på Stange, og dermed ble det flytting fra skogen i Åsmarka og ned til bygget vårt på Rudshøgda søndag. Her er to filmer fra lasting av maskina på transporthengeren og hvordan det foregår når transportbilen kobles til hengeren og siste del av lasting skjer.

Hogst og rensking ved E6 og i Hamar-områder for NCC

Vi driver ikke bare i skogen med hogst og rensking av skog med Bio-maskinene, da vi har inngått samarbeid med NCC om å renske veier og områder for dem. I uke 40 rensket og hogde Pål Anders områdene ved Vien-krysset, Nordvikveien, Arnkværnkrysset, Nydal, Furnes-flåa (v/Lifo) og Jordvold Nord v/Vien. Hallvar fulgte opp med flishoggeren og fliset opp alt av bio-virke Pål Anders hogde ned.

Mange har nok lagt merke til forskjellen på disse stedene da det har blitt rensket opp og ryddet unna mye trær. Dette ble gjort på kvelds/ og natttid da de måtte benytte seg av veien for å komme nært nok innpå hogsten. Ved noen av områdene fikk vi hjelp av Elvelund Skogpleie, ved felling av trær manuellt, og Olav Dobloug sto for kosting av veien etter utført arbeid.  

Se flere bilder under "Bildealbum"

Lasting av Komatsu 901TX

Komatsu 901TX kjørt av Stig Roar, har kommet ned igjen fra Tynningsdrift hos Mathiesen Atna AS på 4100 m3. Her han han vært innom verkstedet på Rudshøgda for en liten service, før han lastet på maskinen på Transporthengeren for å frakte den til nytt hogstoppdrag. 01.10.14

Ny Lastebærer på vei ut i skogen

I dag Torsdag 11.september kom den nye 2014 modell John Deere 1510E på transport fra John Deere Foresty i Kongsvinger, og den ble kjørt rett ut i skogen for igangkjøring til lastebærsjåførenes store glede! 

Intervju med Roar og annonse i Ringsaker`n.

I Septemberutgaven av Ringsaker`n kan du lese intervjuet av Roar om Lierhagen Skogsdrift AS og Lierhagen Transport AS. Her kan du også se vår nye annonse.