NY TØMMERBIL SCANIA R730 ER PÅ PLASS I LIERHAGEN TRANSPORT AS.

Mandag 11.mai 2015 var det en fornøyd sjåfør Hans Einar Farås som kunne dra på Norsk Scania AS Hamar for å hente den spiltter nye Scania R730 LB 6x4 HNB. Denne blir den fjerde i rekken av nye Tømmerbilinvestering Lierhagen Transport AS har hatt det siste året.

Denne er utstyrt med blandt annet Top Line førerhus med ekstra høyt tak, bred støtfanger og Hypro elgfanger. O.L Engen står for Tømmerpåbygget på denne, som på to av de andre tømmerbilene vi har.

ABM Reklame AS på Gjøvik står for folidekorene på alle fire tømmerbilene, nytt på denne er motivet på veggen bak førerhuset(Se bilder). Sjåfør og vi er veldig fornøyd med jobben som har blitt gjort, og monteringen av disse foliemerkene på alle fire bilene.

NYTT ÅR, OG NYTT TØMMERSETT FRA VOLVO OG KARLAVEGN ER PÅ PLASS.

Det nye året begynner med nytt tømmerbilsett for Lierhagen Transport AS, den tredje i rekken av investeringer, og sjåfører og eiere er veldig fornøyd.

Fredag 16. Januar 2015 fikk sjåførene Kåre Nordli og Kjell Einar Halvorsrud overlevert den nye Volvo FH 750 6X4 levert av Volvo Norge A/S hos Volvo Truck Senter på Gjøvik. Dette er en Demostrasjonskjørt tømmerbil med påbygg. Denne ble levert med en MST Karlavagn tømmerhenger med kran type Loglift F108S, levert av Volmax As Kongsvinger.

NOK EN NY TØMMERBIL OG HENGER PÅ PLASS HOS LIERHAGEN TRANSPORT AS.

I slutten av desember fikk vi overlevert den helt nye Scania R730 6x4 Higline med Alucar tømmerpåbygg.

Den nye bilen Scania R730 6x4 er levert fra Norsk Scana AS ved Fred Arne Bjørke, og påbygget montert hos Alucar i Finland og levert av Sandhaug Last AS ved Morgan Lien.

Påbygget har fast konsoll og er utstyrt med 4 stk Alucar 70 banker og staker, 2 stk Exte luftmann spennere Autoline sandstrøere, verktøykasse, beskyttelse alle plasser, 2 trapper bak osv. I tillegg har vi jasset opp bilen litt med rustfrie plater over sidehinder.

O L Engen i Moelv har montert en Epsilon M 110L kran, og ABM Reklame AS på Gjøvik står for foliedekoren på bilen med logo og grønn dekor som går igjen på bilen hos Lierhagen Transport AS. 
Bilen veier med alt 15400kg med full tanker, kjetting og utstyr.

Sjåfør og eiere er godt fornøyd med det nye Tømmersettet.

Scania R730 6x4 med Alucar tømmerpåbygg.

NY TØMMERBIL OG HENGER PÅ PLASS HOS LIERHAGEN TRANSPORT

I slutten av september ankom den helt nye tømmerbilen VOLVO FH750 6X4 med tømmerpåbygg og Epsilon tømmerkran, og tirsdag 7.okt 14 fikk sjåfør Kai Roger Kristiansen overlevert en Närko tømmerhenger fra Sandhaug Last, og fikk med det et komplett nytt tømmersett som er klar for veien og nye oppdrag.

Den nye Volvo FH750 6X4 med jevnlast Normal chassishøyde med luftfjøring, er levert av Volvo Truck Center Norge.  Hengeren har 6 stk Exte banker, 4 luftmann spennere, oversenter ventil for myk kjøring av bakere banker. Dette er tredje i rekken av hengere Lierhagen Transport AS kjøper fra Sandhaug Last. Tømmerpåbygg og kran er montert hos O.L. Engen AS i Moelv.

Vi har valgt å ha sorte tømmerbiler med ny logo og dekor på sidene som går i sølv og grønt, med samme stil i front med logo Lierhagen Transport AS. Etterhvert som også de andre bilene byttes ut, kommer disse også å få likt utseende med logo og tøft dekor.

 

Ny Volvo FH 750 med ny henger fra Sandhaug Last.

Ny logo og dekor på den nye tømmerbilen

Timberjack og Volvo-merket på sidene på bilen.